* Vernieuwde ZHPV website nadert voltooiing!

De omzetting van de ZHPV website (tijdelijk nog http://www.zhpvtech.nl) nadert zijn voltooiing. De komende dagen worden de nodige “puntjes op de i” gezet, een aantal pagina’s behoeven nog aandacht. Er zal een moment zijn dat de website helemaal niet bereikbaar is, dit zal echter van korte duur zijn.

Het “Mijn ZHPV” gedeelte vraagt extra tijd omdat hier handmatig alle aanmeldgegevens van de leden in moeten worden verwerkt. Dit gedeelte zal dus nog wat langer buiten werking blijven. Er worden nieuwe gebruikersnamen aangemaakt bestaande uit het lidnummer en het E-mail adres dat bij ons bekend is. Er wordt na het aanmaken van elke gebruikersnaam automatisch een e-mail naar het lid gestuurd met instructies om het wachtwoord aan te maken. Die e-mail is afkomstig van “ZHPV Webmaster” en heeft als onderwerp “[ZHPV] Je gebruikersnaam en wachtwoord informatie”. Wanneer die E-mail is ontvangen kun je na onderstaande instructies uitgevoerd te hebben ook dit gedeelte van de website bekijken. In die E-mail zit een koppeling naar een pagina waar een nieuw wachtwoord ingesteld moet worden. Het nieuwe wachtwoord moet minimaal twaalf tekens lang zijn. Om het sterker te maken kunnen hoofd- en kleine letters, nummers en tekens zoals ! ” ? $ % ^ & ) gebruikt worden, echter is dat niet verplicht. Wanneer het wachtwoord door het lid is aangemaakt volgt er van deze actie een bevestigings E-mail. Vanaf dat moment kan hij of zij op de nieuwe website in het gedeelte “Mijn ZHPV” inloggen met de “Inloggen” optie in de menubalk bovenaan de website. Het lidnummer of E-mailadres zijn bruikbaar als gebruikersnaam, vul daaronder bovendien het zelf aangemaakte wachtwoord in. Mocht er van jou geen of een verkeerd E-mail adres bij de ZHPV bekend zijn meld dit dan bij de secretaris.

De menu optie “Digitaal Marktplein” blijft nog even onbereikbaar, zelfs na dat je kan inloggen op “Mijn ZHPV”. Wanneer “Digitaal Marktplein” operationeel is volgt hiervan een bericht op de website, en eventueel in een volgende Priority Mail.

globe

4 reacties op “* Vernieuwde ZHPV website nadert voltooiing!”

 1. Leuke en overzichtelijke nieuwe website.
  Waarom is dit scherm zwart?
  In Home schieten de schermen nog te snel weg. Ik kon het onderste onderwerp niet vlug genoeg aantikken (selecteren).
  De tekstcontrole werkt prima, ik kan bijna geen tikfouten maken.
  Kan voor de financiele man van de rondzending , Ben den Heijer, ook het bankrekeningnummer worden toegevoegd zodat betalingen makkelijker kunnen gedaan?

  Gebruik je voor deze website WordPress of Joomla of helemaal zelf ontworpen?
  Succes met het afronden.
  Groet, Rinus Keesmaat

  1. Beste Rinus,

   Dank voor je compliment en je kritische blik op de website!
   Ik heb er voor gekozen om een zwarte achtergrond te gebruiken omdat dit de ogen wat meer rust geeft, mede omdat de site voor de oudere leden dan wat prettiger te bekijken is.
   V.w.b. de schermen die in Home weg schieten begrijp ik niet goed wat je bedoelt. Wanneer je op home klikt zie je heel even wat tekst die al vrij snel verdwijnt naar beneden toe, dat is omdat er dan een foto diashow wordt geladen. De tekst is er nog wel maar staat iets naar beneden, misschien dat je dat bedoelt?
   Het stukje voor het rondzendverkeer (opname van het rekeningnummer) zal ik een notitie van maken. Ik verwacht dat het geen probleem is om het rekeningnummer op de website te zetten, dat ga ik nog even overleggen, na akkoord zal dat dan hier terechtkomen.
   Ik gebruik inderdaad WordPress voor de website met op dit moment 27 actieve plug-ins.
   Dank voor de succes wens.

   Met vriendelijke groet,
   Andrew Huiskamp
   Webmaster ZHPV

 2. Beste Andrew,
  Ik vind het een heel goede zaak dat je voor de website een zwarte ondergrond hebt gekozen. De witte letters zijn daarop heel duidelijk leesbaar, ook voor mensen met een zichtprobleem zoals ik. Ik erger me heel vaak heel erg aan websites met witte letters op een lichtblauwe of lichtgele achtergrond. Ik kan dat niet lezen! Hetzelfde geldt voor kleine grijze letterjes op een witte achtergrond, die kunnen beter allemaal zwarte letters bevatten. De meeste bouwers van websites denken totaal niet aan oudere mensen die behoefte hebben aan meer contrast tussen achtergrond en letters zodat ook zij die kunnen lezen. Vreemd dat die bouwers zich niet realiseren dat ze een groter publiek bereiken als een website in de eerste plaats duidelijk leesbaar is. Zij zijn vaak nog jong en ze overschatten in hun ijdelheid en hun streven naar geliktheid het belang van styling. Om dezelfde reden heb ik voor mijn eigen website ook voor een zwarte achtergrond gekozen (https://schopmanphoto.com)
  Kortom, dank je wel dat jij verder hebt doorgedacht dan de massa!!
  Met vriendelijke groet,
  Jack Schopman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.